Dubbele kaakoperatie in corona tijd.

Is jouw dubbele kaakoperatie ook uitgesteld vanwege corona? Wat ontzettend vervelend! Alsof het niet al spannend genoeg is wat je te wachten staat. Ik hoop dat deze blog jou verder kan helpen om je goed voor te bereiden op jouw operatie. Ondanks dat de datum is uitgesteld, kan ik je misschien wel alvast gerust stellen over hoe de dubbele kaakoperatie te werk gaat. Hier kan jij vast een filmpje zien van mijn voor en na situatie. Ik ben erg blij met het eindresultaat.

Vragen
Je hoofd zit wellicht vol met vragen over de narcose, het herstel, vloeibaar eten, tandenpoetsen na de operatie en rechtop slapen. Klik gerust op een van de onderwerpen om de daarbij behorende blog te lezen met tips en trucs. Staat een van jouw vragen er niet tussen? Laat een bericht achter op de Facebookgroep kaakoperatie tips en trucs en kom in contact met lotgenoten.

Survivalgids
Het breken van je onder en bovenkaak is geen pretje. Daarnaast heeft het gevolgen voor de vorm van je gezicht. Naast de fysieke pijn zal jij ook moeten wennen aan hoe je er na de operatie uitziet in de spiegel. Dat laatste vond ik zelf het moeilijkste om mee om te gaan. Wat ik heel erg belangrijk vond om de dubbele kaakoperatie te overleven was humor. Uiteraard is dit geen makkelijke operatie maar je slaat je er wel doorheen!

In “Lachen is het beste medicijn” lees jij hoe een dubbele kaakoperatie mijn leven drastisch veranderde. Dit boek staat boordevol zelfhulp tips om jouw kaakoperatie goed mee door te komen. Praktische tips zoals inpaklijstjes voor mee naar het ziekenhuis en handige recepten zijn daar een voorbeeld van. Daarnaast maak ik je stapsgewijs wegwijs in het gehele proces rondom het plaatsen van de beugel tot aan de kaakoperatie zelf en het herstel daarna. Zodat jij vanaf de eerste ontmoeting met de orthodontist voorbereid begint aan jouw reis naar een gezond gebit.

dubbele kaakoperatie

Reacties

reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.