Kaakoperatie ervaringen: voor tijdens en na het traject.

Ik was zo ontzettend zenuwachtig voor mijn kaakoperatie. Ik wilde heel graag de positieve verhalen lezen in plaats van de kaakoperatie ervaringen op het internet die mij een en al bloed en horror beloofde. Ik ben iemand die ontzettend graag leest en eigenlijk wilde ik gewoon een zelfhulpboek hierover hebben. Een survivalgids die mij door die zware periode heen zou helpen met tips en trucs maar ook met positieve kaakoperatie ervaringen van andere die mij voorgingen. Maar deze bestond (nog) niet. Dus schreef ik hem na mijn kaakoperatie zelf voor toekomstige patiënten. Dat dit boek zoveel kaakoperatie patiënten verder heeft geholpen durfde ik niet te dromen! Ik ben heel erg trots op de positieve reviews die mijn boek al heeft mogen ontvangen. Ik mocht mijn verhaal zelfs delen op Linda Tv.

Lachend jouw kaakoperatie door!

In “Lachen is het beste medicijn” lees jij hoe een kaakoperatie mijn leven drastisch veranderde. Dit boek staat boordevol zelfhulp tips om jouw kaakoperatie goed mee door te komen. Praktische tips zoals inpaklijstjes voor mee naar het ziekenhuis en handige recepten zijn daar een voorbeeld van. Daarnaast maak ik je stapsgewijs wegwijs in het gehele proces rondom het plaatsen van de beugel tot aan de kaakoperatie zelf en het herstel daarna. Zodat jij vanaf de eerste ontmoeting met de orthodontist voorbereid begint aan jouw reis naar een gezond gebit. Ook lees je hier het verhaal terug van andere patiënten die hetzelfde traject hebben doorlopen en hun kaakoperatie ervaringen delen.

Enkele reviews:

Thomas de Groot:
Ik was aan het twijfelen over een kaakoperatie. Door dit boek durf ik het nu aan. Duidelijk is er in omschreven wat er op je afkomt, ook handige recepten, en mee neem lijst naar het ziekenhuis en andere tips. Dank aan de schrijver!

Esther van der Vlies:
Echt een aanrader! In een dag uitgelezen! Een boek dat je raakt.

Anouska:
Echt een top boek ben nu nog niet geopereerd en ben al bezig met dingen te proeven die er in staan. En een heel leerzaam boek met een lijst.

Zelf kaakoperatie ervaringen delen en lezen?

Facebook hulpgroep
Wil jij in contact komen met andere kaakoperatie patiënten? Zelf je vragen stellen? Positieve kaakoperatie ervaringen uitwisselen? Het kost je niets. Klik hier om lid te worden van de Facebookgroep kaakoperatie tips en trucs.

kaakoperatie ervaringen

Reacties

reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.