Kaakoperatie Tips en Trucs Facebook

Wist jij al dat er ook een kaakoperatie- Tips en Trucs Facebook bestaat? Klik hier om er direct naar toe te surfen. Deze Facebook pagina heeft ook een eigen groep om in contact te komen met lotgenoten. Klik hier om je direct aan te melden en lid te worden. Hieronder wordt het verschil tussen de pagina en de groep omschreven.

Pagina kaakoperatie tips en trucs Facebook

De pagina kaakoperatie-tips en trucs is bestemd om op de hoogte te blijven van de nieuwe blogs en ontwikkelingen rondom het boek Lachen is het beste medicijn-dagboek van een kaakoperatie patiënte. Ik stel het erg op prijs als jij je mening geeft over het boek en over de blogs die ik schrijf om jullie op de hoogte te houden van alles waar je tegen aan loopt als je een kaakoperatie aangaat. Zijn er onderwerpen die ik nog moet behandelen? Of heb je nog vragen over een onderwerp waar ik eerder over schreef laat het mij gerust weten! Wat ik ook erg gaaf vind is als jij een recensie achter laat op bol.com of op ako.nl

Kaakoperatie-Tips en trucs Facebook community kom in contact met lotgenoten!

Groep van kaakoperatie Facebook

De groep is er om in contact te komen met lotgenoten en om verhalen met elkaar uit te wisselen. De leeftijden van de mensen die lid zijn lopen sterk uiteen. Zowel mannen als vrouwen zijn lid van deze groep. De groep is ook bedoeld voor wederzijds support en om mensen door de operatie heen te slepen met een luisterend oor, advies en peptalks. Hier kan je ook je vragen stellen en vanuit meerdere invalshoeken ervaringen van anderen lezen. Er staan voor en na foto´s van mensen die je voor gingen in het traject zodat je een beeld hebt bij wat een kaakoperatie kan doen voor je gelaat. Hoe meer zielen hoe meer vreugd of in dit geval eigenlijk ook hoe meer draagvlak. Wees welkom en meld je vooral aan! Advies vanuit de groep is uiteraard kosteloos.

Reacties

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *