Kaakoperatie boek

kaakoperatie boek

Binnenkort een kaakoperatie en wil jij je daarop goed voorbereiden? Dit kaakoperatie boek bevat tips en trucs zoals recepten, een handige lijst met wat mee moet naar het ziekenhuis, een eet schema zodat je niet te sterk vermagert en een ervaringsverhaal over wat je te wachten staat.

Bestel het kaakoperatie boek nu! Klik hier.

Meer over het kaakoperatie boek

Ik (Nikki de Graaf) merkte al snel op dat er weinig positieve informatie online te vinden valt over een kaakoperatie. Door de horrorverhalen en angstaanjagende foto´s wist ik niet of ik er wel aan durfde te beginnen. En wat ben ik blij voor mijn gezondheid dat ik het toch gedaan heb! Meer lezen over de start van mijn traject? Klik hier. Na 2 kaakoperaties, een kin-correctie en twee beugels waaronder een hyrax/ spin beugel weet ik nu echt hoe het is om dit traject te ondergaan.

Ik nam daarom het heft in eigen handen en besloot een kaakoperatie boek te schrijven over mijn eigen ervaring zodat mensen zoals jij niet meer bang hoeven te zijn voor de kaakoperatie. Het kaakoperatie boek zal je helpen om op een positieve manier je kaakoperatie door te komen.

Inmiddels heb ik mijn eerste recensies binnen via bol.com. Hieronder kan je de reacties lezen.

kaakoperatie boek

Het doet mij veel plezier dat ik andere kaakoperatie patiënten middels het boek heb kunnen helpen om te gaan voor de operatie! Bijna even veel plezier als af zijn van de beugel. Deze is er nu een week uit en het voelt goed om eindelijk mijn droom glimlach te bezitten. Vroeger sloeg ik snel mijn hand voor mijn mond omdat ik mijn lach niet mooi vond. Nu pronk ik ermee. Dat gun ik jou ook!

Waarom het kaakoperatie boek kopen?

‘Lachen is het beste medicijn- dagboek van een kaakoperatie patiënte’ is de survival gids voor iedereen die bekend is met een kaakoperatie of juist helemaal niet. Op een humoristische wijze wordt erin omschreven hoe je een kaakoperatie doorkomt en welke stappen er ondernomen moeten worden om tot een gezond mooi gebit te komen. Klik hier om het boek te bestellen.

Reacties

reacties

2 gedachtes over “Kaakoperatie boek”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *