Mijn kaakoperatie interview! Nu op Linda TV

Gister keek ik met trillende handjes mijn kaakoperatie interview terug op Linda TV. Het was zooooooo spannend om terug te zien. Het is een heel erg eerlijk en open confronterend gesprek geworden over mijn relatie met de spiegel en de kaakoperatie. Ik moest mijzelf letterlijk en figuurlijk bloot geven. Ik heb mij moeten aankleden en opmaken voor de spiegel. Hier zie jij het fragment terug.

Ik ben erg trots op mijzelf. Het was niet makkelijk om dit interview te delen en af te leggen. Maar ik vond het belangrijk om toch te doen. Wellicht is het een punt van herkenning en denk je na het zien van het filmpje. Hey dit kan ik ook. Die boodschap wilde ik je niet onthouden.

kaakoperatie interview bij mij thuis!
Een camera ploeg in mijn huis!

In het interview wordt gesproken over hoe ik van een moeilijke periode een positieve periode maakte. In mijn boek Lachen is het beste medicijn dat ook wordt genoemd in het interview vertel ik daar uitgebreid meer over. Het is de survivalgids voor iedereen die iets wil weten over een kaakoperatie en hoe ze deze moeten overleven.

Het was heel erg gek om voor het kaakoperatie interview een filmploeg in huis te hebben. We zijn bijna een hele dag bezig geweest met de opnames! Het was een unieke en leuke ervaring. Ik ben Linda TV erg dankbaar voor het delen van mijn verhaal. Ik hoop dat het jou ook zal inspireren om van een negatieve periode in je leven een positieve te maken.

Denk jij ook na over een kaakoperatie? Mij heeft het enorm geholpen. Іk mааktе dе kеuѕ оm iets ааn mіјn gеzоndheid tе vеrаndеrеn! Ik heb er absoluut geen spijt van. Ik zou het zo weer doen. Je tanden gaan je hele leven nog mee. Het is toch zonde om door te blijven lopen met iets wat je eigenlijk gewoon kunt oplossen? Ja je moet er even doorheen. Je moet ervoor knokken. Ik ben drie jaar bezig geweest om het eindresultaat te halen. Maar wat is drie jaar op een mensenleven?

Reacties

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *