Kaakoperatie: vallen opstaan en weer doorgaan.

Welkom nieuwe lezers!

Welkom op deze blog met alle ins and outs over een kaakoperatie en kincorrectie. In de linkerbalk vindt je de eerdere vragen die ik heb behandeld terug. Bijna ieder dag probeer ik hier een nieuwe blog te lanceren waarin ik de meest gestelde vragen behandel over een kaakoperatie. Ook kan je op deze site naast alle tips en trucs die ik graag met jullie deel mijn ervaringsverhaal teruglezen. De eerste blog daarover lees je hier terug. Zelf was ik heel erg zoekende naar een houvast en steun. Heb je een duwtje in de rug nodig? Of ben je op zoek naar een antwoord op jouw vraag over jouw kaakoperatietraject? Laat het mij weten in de reacties onder aan deze blog. Of wordt lid van de Facebook groep kaakoperatie tips en trucs. Ik help jou graag 🙂

Het begin van een lang kaakoperatie traject

Ik ben een van die mensen die na een controle bij de tandarts weer opgelucht buiten staat als er niks wordt gevonden. In 2016 had ik dit geluk niet. Ik kreeg te horen dat mijn kaakgewrichten aan het slijten waren en dat er twee operaties en een kincorrectie nodig waren om dit probleem te verhelpen. En dan? Ik ging op zoek naar succesverhalen, naar informatie. Ik wilde weten wat mij te wachten stond. Want je wil je goed voorbereiden op dat wat komen gaat. Dus je gaat zoeken op Google en klikt op afbeeldingen. Enkele seconden later wieg je jezelf heen en weer in foetushouding want dat ziet er eng uit! Herkenbaar? Geen zorgen. Deze blog bevat juist heel veel positiviteit. Zie mij maar als jouw kaakcoach 😉 Een goede voorbereiding is het halve werk. En de pijn? Die valt echt mee!

kaakoperatie boek Lachen is het beste medicijn- dagboek van een kaakoperatiepatiënte.
Boeklancering debuut Lachen is het beste medicijn- dagboek van een kaakoperatiepatiënte.

Survivalgids met humor

Aan de start van mijn traject was ik op zoek naar een survivalgids. Ik wilde recepten, een lijst met wat mee moest naar het ziekenhuis, een verhaal lezen van een ervaringsdeskundige, maar bovenal zocht ik humor. Zodat het traject wat minder zwaar en serieus zou aanvoelen. Ik zocht niet wat ik vond destijds. Dus nam ik het heft in eigen handen en schreef ik een boek voor toekomstige kaakoperatie patiënten. Deze bestel je hier. Ook zijn er nog enkele exemplaren te koop in Rotterdam bij de winkel Voorlopig.

Reacties

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.